Новости
Попуст од 40% на сите наши изданија за вашиот роденден!
На 23/11/2019 | 2 Коментари |

Од денес, новитет во Сакам Книги. Уште еден начин да им се заблагодариме за лојалноста ...

Бараме професионални читачи! (прв круг затворен)
На 05/07/2019 | 0 Коментари |

Повторно нешто ново во Сакам Книги, а тоа е дека правиме „екипа на професионални читачи“ ...

Повторно бараме преведувачи! (затворен оглас)
На 24/06/2019 | 1 Коментари |

Бараме нови добри преведувачи кои ќе му се приклучат на нашиот тим. Како и претходно, сите ...

5 совршени романси за на плажа ова лето
На 20/06/2019 | 0 Коментари |

Тајни на летната ноќ Четири млади дами во ќоше во една сала за танцување прават ...

Бараме книжар/ка за книжарница Сакам Книги
На 23/05/2019 | 0 Коментари |

Бараме книжар/ка за книжарница Сакам Книги. Нудиме флексибилна работа во секогаш весел и позитивен тим, ...

Нова тура Reader’s Cards во книжарница Сакам Книги!
На 25/03/2019 | 0 Коментари |

Драги читатели, денес пристигна уште една тура Reader's Cards во книжарница Сакам Книги. Картичките и ...

Подарете книга за 8-ми март!
На 03/03/2019 | 0 Коментари |

Драги читатели, од понеделник, 04.03, почнуваме со осмомартовска акција која ќе трае до крајот на ...

Летен онлајн попуст #ЧитамПливамУживам
На 27/06/2018 | 0 Коментари |

Како и секогаш во ова време од годината, тука сме да ви помогнеме да имате ...