• cat-img
  1. Aксесоари
 • cat-img
  1. Романси
 • cat-img
  2. Трилери и мистерии
 • cat-img
  3. Чик Лит
 • cat-img
  4. Драми
 • cat-img
  5. Историски
 • cat-img
  7. За млади (Young Adult)
 • cat-img
  8. Хрватски
 • cat-img
  9. Популарна психологија
 • cat-img
  Букмаркери
НАЈНОВО НА САЈТОТ
Сите цвеќиња во Париз
Купи
razbudete-go-dzinot
Купи
Necesna igra
Купи
5 out of 5 based on 1 customer rating
Нечесна игра
Edna strasna zima
Купи
Шепкачот
Купи
4 out of 5 based on 4 customer ratings
Шепкачот
0003171_bibi-bobi-i-zmeot
Купи
0003185_kniga-na-znaea
Купи
ДЕТСКИ КНИГИ
0003171_bibi-bobi-i-zmeot
Купи
0003185_kniga-na-znaea
Купи
0001124_bibi-bobi-i-udoviteto-od-ohridskoto-ezero
Купи
fnb_zsxb3ey
Купи
44440852-_uy630_sr1200630_
Купи
0000124_boenkata-na-bibi
Купи
0000123_svetot-na-bibi-od-a-do
Купи
НАЈЧИТАНИ РОМАНСИ
Доказ за љубов
Купи
5 out of 5 based on 1 customer rating
Доказ за љубов од: Памела Клер
Флерт, уцени и високи потпетици
Купи
5 out of 5 based on 2 customer ratings
Флерт, уцени и високи потпетици
Тајни на летната ноќ
Купи
5 out of 5 based on 2 customer ratings
Тајни на летната ноќ од: Лиса Клејпас
Знаеш ли да чуваш тајна
Купи
5 out of 5 based on 1 customer rating
Знаеш ли да чуваш тајна? од: Софи Кинсела
Najslatkoto nesto.cdr
Купи
Тајната колиба на плажата
Купи
5 out of 5 based on 4 customer ratings
Тајната колиба на плажата од: Сара Џио
LIGHT FINAL.cdr
Купи
Александар Николовски Александар Читател & фан
" Мислам дека никогаш немаше да ги прочитам сите овие толку добри книги што ги прочитав буквално во еден здив ако не се појавеше оваа издавачка куќа за која имам само пофални зборови во секој поглед уште од првата издадена книга па до денес... Само продолжете така... "
Елица Ј. Георгиевски Елица Читател & фан
" Сакам книги е издавачка куќа која го следи трендот на книгите - секогаш со нови и феноменални изданија, преводи на нови книги по многу прифатливи цени и книги за сите возрасти и од сите жарнови. Со еден збор БРИЛИЈАНТНИ! "
Љубица Јовановска Љубица Читател & фан
" Книгите се љубов, љубовта е вечна, вечноста е илјадници страници издадени... тоа е најдоброто, а кога сме кај најдоброто мислам на издавачката куќа Сакам книги... "
Гордана Јанеска Николовска Гордана Читател & фан
" Имам прочитано многу книги од оваа издавачка куќа и секоја заслужувала да биде прочитана. Одлична селекција на наслови, за да ги добиеме најдобрите и оние кои вредат да бидат прочитани. Вчера ја дочитав "Ова завршува со нас", прекрасна, поучна и интересна за читање... "
Марија Н. Марија Н Читател & фан
" Дефинитивно најдобра издавачка куќа, а воедно ги имате и најубавите изданија. Има одличен избор на книги со одличен превод. Секој ден со понекоја книга во раце од Сакам книги и денот е вистинско уживање! "
Илинка Цекова Илинка Читател & фан
" Со изданијата на Сакам книги се навлеков не само на читање, туку и на купување книги. Нема утка, одличен избор, превод, корици, цени.... Ги имам 90% од нивните изданија. Продолжете со исто темпо, а јас со нетрпение ќе чекам нови книги од вас. "
Билјана Стојановска Билјана Читател & фан
" Прекрасен избор на книги; многу добар превод и лектура, вистинско уживање! Со Сакам Книги нема промашување! "
Популарни автори
 • alex michaelides

  Алекс Мајклидис

 • Лиса Клејпас

  Лиса Клејпас

 • Пам Џеноф

  Пам Џеноф

 • Софи Кинсела

  Софи Кинсела

 • AJ Finn

  А.Џ. Фин

 • Сара Џио

  Сара Џио

 • ЏП Дилејни

  Џ.П Дилејни

 • suzan-elizabeth-phillips

  Сузан Е. Филипс

 • Шерон Болтон

  Шерон Болтон

 • Џули Џејмс

  Џули Џејмс

Портал СК

Портал Сакам Книги

Достава низ цела Македонија
Најнови светски хитови
Пристапни цени
Вашите омилени автори

Сакаш новости на мејл?

srekjanew