Нова тура Reader’s Cards во книжарница Сакам Книги!
На 25/03/2019 | 0 Коментари

Драги читатели, денес пристигна уште една тура Reader’s Cards во книжарница Сакам Книги. Картичките и понатаму бесплатно може да се подигнат од нашата книжарница со пополнување на формулар при вашето прво купување.

Повеќе детали за нашата програма за лојалност и Reader’s Cards може да прочитате тука.

web

Напиши коментар