• img-book

    Џилијан МекАлистер

Погрешно место, погрешно време

од: Џилијан МекАлистер

Можеш ли да спречиш убиство откако веќе се случило?

Крај на октомври. После полноќ. Го чекаш својот осумнаесетгодишен син. Тој доцни. Додека гледаш од прозорецот, тој се појавува и сфаќаш дека не е сам: тој оди кон еден човек и вооружен е.

Не можеш да поверуваш кога ќе видиш што прави: твојот забавен, среќен син тинејџер, убива некој странец, токму таму на улицата пред вашата куќа. Не знаеш кој. Не знаеш зошто. Знаеш само дека твојот син сега е во притвор, неговата иднина е уништена.

Таа ноќ заспиваш во очај. Сѐ е изгубено.

Додека не се разбудиш. . .
. . . на вчерашен ден.

И тогаш повторно се будиш. . .
. . . на завчерашен ден.

Секое утро се будиш ден порано, уште еден ден пред убиството. Со уште една шанса да го запреш. Некаде во минатото лежи одговорот – причината за ова злосторство – и немаш друг избор, освен да ја откриеш. . .

Goodreads Choice Award
 – Номинирана за најдобра мистерија и трилер за 2022 година

 

520 ден

Количина:
Запознајте се со авторот
Книги од Џилијан МекАлистер
За книгата

“Погрешно место, погрешно време”

Уште нема коментари за овој производ.