• img-book

    Џил Шелвис

Попуст!

ISBN: 978-608-260-006-2

Будалеста, слатка љубов #3

од: Џил Шелвис

СЕРИЈАЛ СРЕЌНО КРАЈБРЕЖЈЕ #3

Слободоумната Клои живее за кршење срца и прекршување на правилата. Таа сака да го живее животот на раб на опасност. За разлика од нејзините сестри, Меди и Тара, кои наскоро треба да се мажат, Клои не е подготвена да се скраси и да води тивок, мирен живот во семејното хотелче на плажа. Но нејзината љубов за проблеми – и нејзиниот проблем со љубовта – го привлекуваат вниманието на еден многу строг, многу секси шериф, кој многу би сакал да ја скроти оваа дива девојка.

Па Клои веќе не може да прави бељи затоа што згодниот шериф постојано ѝ е зад петици. А неговата таинствена насмевка на моменти ја тера да посака да почне да го моли да ѝ стави лисици. За првпат во животот, наместо да бега од законот, Клои мечтае да му се предаде. Може ли оваа бунтовничка да најде начин за примирје со сериозниот и намќорест шериф? Дали нејзината нескротливост ќе дозволи да го најде безбедното прибежиште што го бара во малото гратче Среќно Крајбрежје?

button-new

390 ден234 ден

Моментално недостапна

Клучен збор:
Запознајте се со авторот
avatar-author
1963
Џил Шелвис е една од авторките со најпродавани романси во светот според Њујорк Тајмс. Таа е автор на повеќе серијали, од кои најпопуларен е серијалот Среќно Крајбрежје.
Книги од Џил Шелвис
Рецензија на уредник

Проверете подоцна.

Детали

ISBN: 978-608-260-006-2
Издавач: Издавачка куќа Сакам Книги
Година на издавање: 2018
Број на страници: 306

“Будалеста, слатка љубов #3”

Уште нема коментари за овој производ.