Тој рече, таа рече од Лорен Лејн
На 10/11/2016 | 1 Коментари

Пред неколку недели им ја претставивме на читателите нашата најнова авторка, Лорејн Лејн, чии книги се идеални за сите што ја обожаваат Џули Џејмс.

Нејзината прва преведена книга, А што по бакнежот, е прв дел од популарниот серијал Stilleto, кој веднаш ги освои срцата на нашите читатели.

Тој рече, таа рече

Сега, по само неколку недели, излегува од печат вториот дел од серијалот: Тој рече, таа рече. Книгата може да ја купите во сите поголеми книжарници со кои соработуваме, а повеќе за неа може да прочитате на овој линк.

Наскоро ќе следи и следниот дел од серијалот, The trouble with love.

Коментари1
Ана Напишано 16/11/2016 во1:09 pm   Reply

Одлична!

Напиши коментар