Скопје
Книжарниците на ТРИ: ГТЦ и Дебар Маало
Арс Ламина (Literatura.mk) во Рамстор, Сити Мол и на ул.Македонија
Книжарниците на Топер: ГТЦ, Бисер и Буњаковец
Култура, Тримакс, Макпетрол бензински станици, Антолог, Полица
Струмица
Книжарница Култура
Книжарница Мозаик

Од понеделник до петок од 08:00 до 20:00 и сабота од 08:00 до 16:00
Охрид
Книжарница Просвета
Телефон: 046/231-211
Бул. Св. Климент Охридски бр. 25а
Од понеделник до петок од 08:00 до 20:00 и сабота од 08:00 до 16:00
Штип
Книжарница Мист
Телефон: 032/386-415
ул. Ванчо Прке б.б.
Од понеделник до петок од 08:00 до 20:00 и сабота од 08:00 до 16:00
Кавадарци
Книжарница Дирикон
Книжарница Сплендид

Од понеделник до петок од 08:00 до 20:00 и сабота од 08:00 до 16:00
Гевгелија
Книжарница Ние Пром
Книжарница Сага Грос

Од понеделник до петок од 08:00 до 20:00 и сабота од 08:00 до 16:00
Битола
Книжарница Кокпит
Телефон: 078/257-316
Нов реонски пазар ламела бр. 3/54
Од понеделник до петок од 08:00 до 20:00 и сабота од 08:00 до 16:00
Кратово
ОХ МЕГДАН ветко Тонев 7Ц
Телефон: 031/483093
Ул. Цветко Тонев 7Ц
Од понеделник до петок од 08:00 до 20:00 и сабота од 08:00 до 16:00
Кичево
Книжарница КИЖЕ
Телефон: 045/223922
Ул. Ослободување 12
Од понеделник до петок од 08:00 до 20:00 и сабота од 08:00 до 16:00
Струга
Книжарница Росанда
Книжарница Клио

Од понеделник до петок од 08:00 до 20:00 и сабота од 08:00 до 16:00
Прилеп
Книжарница Бамби
Телефон: 048/429-037
Kнижарница Викели
Телефон: 048 411 770
Куманово
Книжарница Херби
Трговски патник Роте
Телефон: 077/569-048
Од понеделник до петок од 08:00 до 20:00 и сабота од 08:00 до 16:00
Гостивар
Книжарница Култура-Гост
Телефон: 042/218-681
Ул. Браќа Гиноски бр.69
Од понеделник до петок од 08:00 до 20:00 и сабота од 08:00 до 16:00
Виница
Книжарница Везилка
Телефон: 071/395-595
Ул. Даме Груев бр.41
Од понеделник до петок од 08:00 до 20:00 и сабота од 08:00 до 16:00
Неготино
Книжарница Бонига
Книжарница Либерта

Од понеделник до петок од 08:00 до 20:00 и сабота од 08:00 до 16:00

ПРИЈАВИ СЕ за да добиваш купони за попусти и известувања за новитети!