Ново од Сузан Е. Филипс
На 01/11/2016 | 1 Коментари

Стигна и најновото од вашата омилена авторка, Сузан Е. Филипс – Господин Неодолив.

Книгата може да ја купите во сите поголеми книжарници со кои соработуваме, а повеќе за неа може да прочитате на овој линк. Наскоро ветуваме уште нешто од С.Е.П.

Господин Неодолив

Господин Неодолив

Коментари1
Иве Напишано 11/11/2016 во4:18 pm   Reply

Е вистина една од моите најомилени авторки…

Напиши коментар