• img-book

    Ел Кенеди

ПОГОДОКОТ #3

од: Ел Кенеди
4 од 5 од 1 оцени на читатели
1 оцена од читател

Тој знае како да ја погоди целта – на мразот и надвор од него…

Али Хејс е во криза. Наскоро ќе дипломира, а нема поим што ќе прави потоа. За да бидат работите уште полоши, тагува по неодамнешниот прекин на долгогодишната врска. Див, необврзан секс сигурно не е решение за нејзините проблеми, но на згодната хокејска ѕвезда Дин Ди Лорентис е невозможно да му се одолее. Но ќе го направи тоа само еднаш, зашто иако иднината ѝ е несигурна, во неа сигурно нема место за кралот на врските за една ноќ.

…но неговото вообичаено однесување нема да биде доволно за да го освои нејзиното срце.

Дин секогаш го добива тоа што го сака. Девојки, оценки, уште девојки, признанија… Досега ниедна жена не успеала да одолее на неговиот шарм. Сѐ додека не ја запознае Али. За само една ноќ, енергичната русокоса му го превртува светот наопаку – а сега сака да бидат пријатели? Нема шанси! Не е готово додека тој не каже дека е готово. Дин се впушта во непопустлив освојувачки поход, но кога неколку драматични промени ќе му го потресат животот, почнува да се прашува дали можеби не е време да престане да размислува само за погодоците… и да почне да се стреми кон љубовта.

450 ден

Количина:
Запознајте се со авторот
Книги од Ел Кенеди
За книгата

  1. (го има купено овој производ од сајтот):

    4 out of 5

    Најдобра од серијалот до сега 😀