• img-book

    Лорен Ашер

Попуст!

Љубов меѓу редови (Dreamland Billionaires #1)

од: Лорен Ашер

РОУАН
Работа ми е да создавам бајки. Забавни паркови. Продукциски компании. Хотели со пет ѕвезди. Сè може да биде мое еден ден, ако го реновирам забавниот парк Дримленд.
Замислата да ја вработам Зара теоретски беше добра… Но ја бакнав.
Работите излегоа од контрола кога ѝ пишав преправајќи се дека сум друг. Кога сфатив дека згрешив, веќе беше предоцна.
За луѓето како мене нема среќен крај. Зашто ни е судено да го уништиме.

ЗАРА
Откако ја искритикував најскапата луда железница на Дримленд, требаше да ме отпуштат. Наместо тоа, Роуан Кејн ми ја понуди работата од соништата.
Но проблемот е во тоа што морам да работам за најтешкиот шеф на светот.
Не смеам да мислам на него, но срцето не ме слуша. Време е да го научам милијардерот дека парите не можат да поправат сè. Особено не нас.

Прва од трите возбудливи приказни за тројца браќа, внуци на основачот на забавниот парк Дримленд.

490 ден319 ден

Количина:
Запознајте се со авторот
Книги од Лорен Ашер
За книгата
Детали

Издавач: Издавачка куќа Сакам Книги
Година на издавање:
Број на страници:

“Љубов меѓу редови (Dreamland Billionaires #1)”

Уште нема коментари за овој производ.