• img-book
    148

    Лурлин МекДениел


ISBN: 978-608-65234-7-3

Роза за балерината

од: Лурлин МекДениел

Верувате ли во љубов на прв поглед која трае цел живот? Верувате ли во пасија која ве крева на нозе и тогаш кога животот со сета сила зема замав за да ве турне на земја?

Роза за балерината е книга која ќе ве внесе во неколку туѓи, тажни и поврзани животи.

Стилот на пишување во кој е избегнато стандардното раскажување и дејствијата се расплетуваат во форма на писма, мејлови, четувања преку интернет итн., ве тера да се почувствувате како навистина да читате нечии писма, како да чепкате во туѓо сандаче со мејлови и како вистински да сте инволвирани во сите настани.

Приказната започнува со првиот училишен ден на Џес и Мелинда, а од тој ден започнува и нивното неверојатно пријателство, поврзаност и љубов.

Две мали деца со големи срца и амбиции…

button-new

250 ден

Количина:
Запознајте се со авторот
avatar-author
- Lurlene McDaniel - 1944
Лурлин МекДениел има напишано повеќе од 70 книги за млади луѓе кои се борат со смртноста и хронични болести, кариера која ја започнува како терапевтски начин за и самата да се справи со траумата кога нејзиниот тригодишен син бил дијагностициран со јувенилен дијабет.
Книги од Лурлин МекДениел
147
Купи
83
Купи
Кратка содржина

Верувате ли во љубов на прв поглед која трае цел живот? Верувате ли во пасија која ве крева на нозе и тогаш кога животот со сета сила зема замав за да ве турне на земја?

Роза за балерината е книга која ќе ве внесе во неколку туѓи, тажни и поврзани животи.

Стилот на пишување во кој е избегнато стандардното раскажување и дејствијата се расплетуваат во форма на писма, мејлови, четувања преку интернет итн., ве тера да се почувствувате како навистина да читате нечии писма, како да чепкате во туѓо сандаче со мејлови и како вистински да сте инволвирани во сите настани.

Приказната започнува со првиот училишен ден на Џес и Мелинда, а од тој ден започнува и нивното неверојатно пријателство, поврзаност и љубов.

Две мали деца со големи срца и амбиции…

Детали

ISBN: 978-608-65234-7-3
Издавач: Издавачка куќа Сакам Книги
Година на издавање: 2011
Број на страници: 190

“Роза за балерината”

Уште нема коментари за овој производ.