• img-book


ISBN: ‎978-608-4741-09-1

Секој има своја приказна

5 од 5 од 3 оцени на читатели
3 оцени од читатели

Ова е книга која вреди секој да ја има во својата домашна библиотека за да може да посегне по неа секогаш кога ќе почувствува дека губи дел од човечното во себе…

Може да ја чита буквално секој читател од најрана, па до најстара возраст. Дел од приказните се посложени и потешки, приказни во кои ќе најде поука и најголемиот мислител, а дел се прилично едноставни, како да ги слушате од дете, но сепак длабоки и силни, како да ги раскажува најголемиот мудрец на светот.

Во тешкото и искушувачко време во кое живееме, навистина е лесно човек да се изгуби и да заборави на вистинските вредности во животот. Оваа книга е вистинска врска со човечното, потсетник за она што е важно во животот и дека она што го даваме – тоа и ни се враќа.

Совет: имајте шамиче во близина кога ќе ја читате оваа книга. Да, длабоко вистинити, страшно тешки и сериозно блиски до секој од нас, овие приказни имаат голема моќ да изнудат солза и од најсилните…

320 ден

Моментално недостапна

Рецензија на уредник

Проверете подоцна.

Детали

ISBN: ‎978-608-4741-09-1
Издавач: Издавачка куќа Сакам Книги
Година на издавање: 2018
Број на страници: 185

 1. :

  5 out of 5

  Многу интересни и поучни приказни, ја добив за поклон и дефинитивно многу вреден поклон ♡

 2. (го има купено овој производ од сајтот):

  5 out of 5

  Книгава навистина треба да ја има секој во својата домашна библиотека.🥰
  Одлична!

 3. :

  5 out of 5

  Да имаше оцена 10 со 10 ќе ја оценев. Едноставно непроценливо богатство што треба секој да го има во својот дом. Секогаш кога ќе падне човек со духот, доволно му е само една приказна да прочита за да се потсети на вистинските вредности. Браво Сакам Книги! <3