• img-book


ISBN: 978-608-4741-10-7

Нечесна игра

4.8 од 5 од 5 оцени на читатели
5 оцени од читатели

Викторија и Филип работат како дизајнери во конкурентски фирми за изработка на мебел. Одеднаш, судбината или случајноста си поигруваат со нив, па во истата недела двајцата добиваат наредба од нивните шефови „да се зближат“ со конкурентскиот дизајнер и да ги украдат скиците за претстојниот саем за мебел, бидејќи тоа е најважниот настан и период за сите фирми за мебел во државата.

Немајќи друг избор, тие неволно се согласуваат затоа што не сакаат да ја изгубат работата. Така започнуваат да се гледаат и двајцата размислуваат за начини како да го спроведат планот и да дојдат до целта. Но помеѓу нив почнува да се раѓа нешто сосема друго…

Во меѓувреме, сестрата на најдобрата пријателка на Викторија случајно дознава за планот и бидејќи не е во добри односи со својата постара сестра, решава да не дозволи тој да остане во тајност. Конците почнуваат да се замрсуваат и работите стануваат сè покомплицирани кога во оваа нечесна игра влегуваат куп емоции.

button-new

300 ден

Моментално недостапна

За книгата
Детали

ISBN: 978-608-4741-10-7
Издавач: Харт Букс Паблишер
Година на издавање: 2019
Број на страници: 243

 1. :

  5 out of 5

  Како за дебитантско дело е супер 🙂

 2. :

  5 out of 5

  Preubava kniga bravo za avtorkata!

 3. :

  4 out of 5

  3.5/4

 4. :

  5 out of 5

  Убава приказна,лесно и брзо читлива.😊
  Мене ми беше многу интересна❣

 5. :

  5 out of 5

  Предобра,корицата,стилот на пишување,приказната,се е топ.Ја препорачувам!!!