• img-book

    Лиса Клејпас

Бадникова вечер во Фрајдеј Харбор (Фрајдеј Харбор #1)

од: Лиса Клејпас
5 од 5 од 1 оцени на читатели
1 оцена од читател

НА ЕДНО МАЛО ДЕВОЈЧЕНЦЕ МУ Е ПОТРЕБНО СЕМЕЈСТВО

Една лоша дождлива вечер, шестгодишната Холи го изгубила единствениот родител кој го знаела, нејзината сакана мајка. И од таа вечер, Холи никогаш повеќе нема прозборено ни збор.

НА ЕДЕН ЧОВЕК МУ Е ПОТРЕБНА СОПРУГА

Нешто што дефинитивно не му е потребно во животот на Марк е шестгодишно дете. Но набрзо сфаќа дека е подготвен да направи сѐ што може за повторно да го разубави нејзиниот живот. Сестра му му дава совет: Таа нема никој друг, освен тебе. Почни со тоа што ќе ја сакаш. Останатото ќе си дојде само по себе.

ПОНЕКОГАШ Е ПОТРЕБНА МАЛКУ МАГИЈА…

Меги не се осмелува повторно да верува во љубов по загубата на сопругот. Но таа верува во магијата на имагинацијата. Кога ја запознава Холи, препознава девојченце кое очајно има потреба од малку магија.

…ЗА ДА СЕ ОСТВАРАТ СОНИШТАТА

Три осамени личности. Три животи на крстопат. Тројца кои ќе откријат дека Божиќ е она време од годината кога сѐ е можно.

 

390 ден

Количина:
Запознајте се со авторот
avatar-author
1964
Lisa Kleypas is a best-selling American author of historical and contemporary romance novels. In 1985, she was named Miss Massachusetts 1985 and competed in the Miss America 1986 pageant in Atlantic City.
Книги од Лиса Клејпас
За книгата
Детали

Издавач: Издавачка куќа Сакам Книги
Година на издавање:
Број на страници:

  1. :

    5 out of 5

    Преубава мала слатка приказна ☺️