• img-book
    zenata-back

    А.Џ. Фин


ISBN: ‎‎978-608-4672-94-4
Category:

Жената на прозорецот (мај)

од: А.Џ. Фин

Ана Фокс живее сама – таа е како затвореник во нејзината куќа во Њујорк, од каде што не може да излезе. Ги поминува деновите пиејќи вино (можеби повеќе отколку што треба), гледајќи стари филмови, присетувајќи се на подобри времиња… и шпионирајќи ги соседите.

И тогаш во куќата отспротива се вселуваат Раселови: татко, мајка и нивниот син тинејџер. Совршеното семејство. Но кога Ана една вечер набљудува низ прозорецот како и обично, и здогледува нешто што не треба да го види, нејзиниот свет почнува да се руши – и шокантни тајни излегуваат на виделина.

Што е реално? Што е замислено благодарение на тешките апчиња што ги пие за нејзината состојба? Кој е во опасност? Кој ја има контролата? Во овој нездраво неизвесен трилер, ништо и никој не е тоа што се чини дека е.

button-new

440 ден

Количина:
Запознајте се со авторот
avatar-author
А. Џ. Фин е американски автор од Њујорк, а неговото вистинско име е Даниел Мелори. Тој е поранешен критичар на книги и има дипломирано на Оксфорд. Неговата прва книга е Жената на прозорецот објавена во 2018 година која веднаш стана хит и веќе се снима филм по неа.
Книги од А.Џ. Фин
Жената на прозорецот
Купи
Рецензија на уредник

Сè уште нема. Проверете повторно за некое време.

Детали

ISBN: ‎‎978-608-4672-94-4
Издавач: Издавачка куќа Сакам Книги
Година на издавање: 2018
Број на страници: 375

“Жената на прозорецот (мај)”

Уште нема коментари за овој производ.