img-book

ISBN: 978-608-66245-4-5

Биби, Боби и куќичката од чоколадо

Возбудлива прошетка на Биби и Боби во шумата. Нашите другарчиња ќе нѐ научат да бидеме внимателни, да си помагаме кога е потребно, но и да бидеме умерени. Никогаш не земајте го она што не е ваше без да прашате – вели Биби. Тоа може да ви донесе непријатности како на Боби. Во сликовницата се вклучени и голем број интересни активности.

200 ден

Моментално недостапна

За книгата
Детали

ISBN: 978-608-66245-4-5
Издавач: Бибиленд
Година на издавање: 2019
Број на страници: 36

“Биби, Боби и куќичката од чоколадо”

Уште нема коментари за овој производ.