Ние живееме за книгите. Нашата цел е да им го понудиме најдоброто што постои на нашите читатели: најдобрите книги, најдобрите преводи, најдобрите понуди и сето тоа по прифатливи цени.

Тимот на Сакам Книги
Ивана Спасев
Главен уредник
Деана Николовска
Интернет маркетинг
Диме Спасев
Продажба
Паулина Јамакова
Преведувач