Контакт
СКОПЈЕ Телефонски броеви:
Книжарница Центар | 02 312 2708
Капитол Мол | 02 246 3809
Лептокарија | 02 307 4756
Email: contact [at] sakamknigi.mk
Доколку сте заинтересирани за продажба или поголема нарачка на нашите изданија, слободно јавете се на наведениот број. За сите други прашање, може да пишете овде или на нашата страница на Facebook.

Во врска со ОНЛАЈН нарачки од сајтот, сите насоки и детали се наведени на овој линк.

Доколку веќе имате нарачано и имате добиено мејл дека нарачката е пратена, статус на истата по два дена може да проверите директно во Пост Експрес на: 15200.

Success & Error message

ПРИЈАВИ СЕ за да добиваш купони за попусти и известувања за новитети!