• img-book

    Кори Доерфелд

ЗАЈАЧЕТО СЛУШАШЕ

од: Кори Доерфелд

Кога се случува нешто тажно, Тејлор не знае кому да се обрати. Сите животни се сигурни дека имаат решение за проблемот. Кокошката сака да помогне со разговор, но на Тејлор не му е до зборување. Мечката смета дека Тејлор треба да се разлути, но нему ни тоа не му се чини правилно. Едно по едно, сите се обидуваат да му кажат на Тејлор како да постапи, но ниедно од нив не му нуди утеха. И тогаш доаѓа зајачето. Зајачето не прави ништо, само слуша… а тоа е токму она што му е потребно на Тејлор.

Трогателна и безвременска сликовница за емпатијата и љубезноста, која лекува тага, голема и мала. Њујорк Тајмс бестселер и совршен подарок за секоја пригода, за секое дете и секој родител.

400 ден

Количина:
Запознајте се со авторот
Книги од Кори Доерфелд
За книгата
Детали

Издавач: Издавачка куќа Сакам Книги
Година на издавање:
Број на страници:

“ЗАЈАЧЕТО СЛУШАШЕ”

Уште нема коментари за овој производ.