7. За млади (Young Adult) (65)
  • img-book

    Лажни вистини и вистински лаги во тајните ходници на животот на

    седумнаесетгодишната Скај. Приказна навидум безнадежна за средбата помеѓу двајца млади луѓе која ќе Ве врати во времето на Вашата прва љубов.