7. За млади (Young Adult) (65)
View Cart “Безнадежно” has been added to your cart.
  • img-book

    Лажни вистини и вистински лаги во тајните ходници на животот на

    седумнаесетгодишната Скај. Приказна навидум безнадежна за средбата помеѓу двајца млади луѓе која ќе Ве врати во времето на Вашата прва љубов.