Останати аксесоари (4)
 • img-book

  Обележувач на страници и реченици на страница. Мала, практична алатка за полесно читање.

  Има неколку различни бои: зелена, розова, жолта, портокалова.


 • img-book

  Обележувач на страници и држач за читање, 2 во 1. Мала, практична алатка за полесно читање.


 • img-book

  Капче за љубители на книги со уникатен дизајн.

  Капчињата се достапни во црна, сина и сива боја. При нарачка од сајт наведете каква боја сакате. Доколку саканата боја е распродадена, ќе бидете контактирани да одберете која боја ја сакате за замена.

  Совршено за подарок.


 • img-book

  Капче за љубители на книги со уникатен дизајн.

  Капчињата се достапни во црна, црвена, сина, бордо и сива боја. При нарачка од сајт наведете каква боја сакате. Доколку саканата боја е распродадена, ќе бидете контактирани да одберете која боја ја сакате за замена.

  Совршено за подарок.