Боенки (40)
 • img-book

  – За развој на моторичките вештини кај децата

  – За јакнење на концетрацијата

  – За поттикнување на детската љубопитност, фантазија и креативност


 • img-book

  За малите ученичиња кои веќе ги завршија сите задачи од првите две книги “1000 неверојатни активности 1 и 2” , го претставуваме нејзиното трето продолжение “1000 неверојатно активности 3”. За да научат да бојат, поврзувааат, бојат и цртаат. За полесно да ги совладаат буквите и читањето и секако да ја усовршат моториката, да ја развијат логиката и менталната активност. Привлечни задачи, со колор илустрации за сите оние што сакаат да учат и да се забавуваат.


 • img-book

  ТКЦП: Боенка од: 85 ден
 • img-book

  Во овој комплет ќе пронајдете листови со делови за сечење и лепење, со кои вашето дете ќе може да создаде различни форми.

  Со усовршување на вештината за користење ножички, се подобруваат фините моторни вештини на детето, а се зголемува и неговата креативност.

  Забавувајте се и креирајте заедно!


  Сечи-лепи 1 од: 250 ден
 • img-book
  Почни да учиш англиски заедно со малечката Софија.Пишувај ги буквите од англиската азбука и научи ги лесно првите англиски зборови со помош на забавните цртежи.


  ABC – from apple to zebra од: 148 ден
 • img-book

 • img-book

  Боенки со налепници

  •    За развој на моторичките вештини кај децата

  •    За јакнење на концентрацијата

  •    За поттикнување на детската љубопитност, фантазија и креативност

  Наслови во серијата:

  •    Бубачки

  •    Превозни средства

  •    Играчки

  •    Диви животни

  •    Домашни животни

  •    Овошје и зеленчук

  За деца од 3 до 5 години


 • img-book

  Комбинација од прирачник за правилно добивање и користење на боите и место каде децата може да ја изразат својата креативност и да ги бојат своите омилени карактери од „Сказните на Биби“.


  Боенката на Биби од: 150 ден