Боенки (32)
 • img-book

  Одличен сет со 2 боенки и 12 боички!


 • img-book

  Едукативна боенка во која, покрај боењето и поврзување на точки, детето изучува поими, зборови и букви како и вежба за нивно правилно пишување.


 • img-book

 • img-book

 • img-book

  А како авион, или Б како бубамара, сите букви
  во боенкава прават шара.
  Обојте ги буквите и научете нов збор!
  Стела и Сани помогнаа да се одберат зборовите,
  а вие забавувајте се со нивно боење!


 • img-book

  Обој ги зазулчињата и дај им моќ


  Боенката на Зази од: 150 ден
 • img-book

  Одличен сет со 2 боенки и 12 боички!


 • img-book

  Боенка со лепенки


 • img-book

 • img-book

  „МОЈОТ ЛАВИРИНТ“ – ПОВЕЌЕ ОД ИГРА Оваа книга со загатки, со јасни упатства за децата има повеќе задачи и цели за стимулирање на развојот кај децата, меѓу кои е развојот на графомоториката. Со вежбање и увежбување на моториката на раката координирајќи ги движењата со помош на молив и боички се овозможува развој на вештината за пишување кај децата, на начин кој не дозволува излегување на линијата надвор од рамката, а со боењето се негуваат естетски аспекти од развојот . „Мојот лавиринт“ помага за развој на планирањето кај детето, затоа што најпрво со поглед, па со прст го бара излезот, а потоа со молив доаѓа до решението. Решавајќи ги загатките детето ја развива способноста за решавање на проблеми и тоа се оди од просто кон посложено, како што се поставени и лавиринтите во оваа книга. Со решавање на загатките, се развива мислењето и концентрацијата кај детето, се зајакнува самодовербата после секоја решена задача. Секој лавиринт е повеќе од игра. Со решавање на загатката детето поминува квалитетно време во добра забава.


  Мојот лавиринт од: 90 ден
 • img-book
  Да учиме германски со Софија.Научи ги првите германски зборови со забавните илустрации поделени по различни теми: семејство, дом, училиште, животни, овошје и зеленчук, човечко тело, облека и обувки…


  Meine ersten deutschen wörter од: 148 ден
 • img-book

  Да учиме англиски со Софија.Научи ги првите англиски зборови со забавните илустрации поделени по различни теми: семејство, дом, училиште, животни, овошје и зеленчук, човечко тело, облека и обувки…


 • img-book

  За малите ученичиња кои веќе ги завршија сите задачи од првата книга “1000 неверојатни активности”, го претставуваме нејзиното продолжение “1000 неверојатно активности 2”. За да научат да бојат, поврзувааат, бојат и цртаат. За полесно да ги совладаат буквите и читањето и секако да ја усовршат моториката, да ја развијат логиката и менталната активност. Привлечни задачи, со колор илустрации за сите оние што сакаат да учат и да се забавуваат.


 • img-book

  Научи ја азбуката заедно со малечката Софија.

  Научи да ги читаш и да ги пишуваш буквите и лесно да ги препознаваш зборовите со помош на забавните цртежи.


 • img-book

  Серија боенки со изненадување! Погледни ги илустрациите со 3Д очилата, па обиди се да создадеш своја верзија со помош на боички. Оваа книга им овозможува на децата да уживаат во интересни активности покрај фантастичните визуелни 3Д ефекти!


  Суперхерои 3Д од: 95 ден
 • img-book

  Боенки со налепници

  •    За развој на моторичките вештини кај децата

  •    За јакнење на концентрацијата

  •    За поттикнување на детската љубопитност, фантазија и креативност