• img-book

  Џована Флечер


ISBN: 978-608-4672-61-6

Ти си тој што го сакам

од: Џована Флечер
4.5 од 5 од 2 оцени на читатели
2 оцени од читатели

Меди, облечена во бело, стои на влезот од црквата. Пред олтарот се наоѓа Роб – човекот со кој ќе се мажи. До Роб стои Бен – кум и најдобар пријател на невестата и младоженецот. И тоа е проблемот.

Затоа што ако пред олтарот не ја чекаше Роб, постои голема веројатност тоа да беше Бен. Лојалниот и чувствителен Бен кој отсекогаш си ги чувал чувствата за себе, но кога би се свртел сега да ? каже на Меди дека прави голема грешка, дали таа би слушала? И дали тој би бил во право?

Тие се најдобри пријатели од детството; Меди, Бен и Роб – неразделни. Но љубовта менува сe. Меди мора да донесе одлука, но дали ќе ја донесе правилната? Нејзиното срце, а дефинитивно и срцата на двајцата најдобри момци што ги познава, зависат од тоа…

button-new

400 ден

Моментално недостапна

Клучни зборови: , ,
Запознајте се со авторот
avatar-author
- Giovanna Fletcher - 1985
Џована Флечер е британски автор, говорник, телевизиска личност и видео блогер. Таа е во брак со Том Флечер од бендот McFly од 2012 година, со кој има две млади момчиња, Баз и Бади.
Книги од Џована Флечер
Рецензија на уредник

Меди, облечена во бело, стои на влезот од црквата. Пред олтарот се наоѓа Роб – човекот со кој ќе се мажи. До Роб стои Бен – кум и најдобар пријател на невестата и младоженецот. И тоа е проблемот.

Затоа што ако пред олтарот не ја чекаше Роб, постои голема веројатност тоа да беше Бен. Лојалниот и чувствителен Бен кој отсекогаш си ги чувал чувствата за себе, но кога би се свртел сега да ? каже на Меди дека прави голема грешка, дали таа би слушала? И дали тој би бил во право?

Тие се најдобри пријатели од детството; Меди, Бен и Роб – неразделни. Но љубовта менува сe. Меди мора да донесе одлука, но дали ќе ја донесе правилната? Нејзиното срце, а дефинитивно и срцата на двајцата најдобри момци што ги познава, зависат од тоа…

Детали

ISBN: 978-608-4672-61-6
Издавач: Издавачка куќа Сакам Книги
Година на издавање: 2016
Број на страници: 325

 1. :

  4 out of 5

  3.5/5 може да помине книгава… не е лоша…

 2. :

  5 out of 5

  Mnogu e ubava ja procitav za 2 dena mnogu e vozbudliva bi citala uste vakvi romani?