• img-book

    Фрида МекФаден

Совршениот син

од: Фрида МекФаден

„Се надеваме дека Вашиот син ќе може да ни одговори на неколку прашања во врска со едно девојче кое исчезнало синоќа…“

Ерика Кас има совршено семејство и совршен живот. Сѐ до вечерта кога двајца детективи се појавуваат на нејзината врата.

Една средношколка исчезнува од тивката предградска населба на Ерика. Полицијата се сомнева во најлошото – убиство. А синот на Ерика, тинејџерот Лиам, е последниот кој го видел девојчето живо.

Ерика отсекогаш насетувала нешто мрачно и вознемирувачко во нејзиното навидум совршено постаро дете. Таа сака да верува дека тој е невин, но како што доказите се трупаат, така ѝ станува сѐ потешко да се бори против вистината – можно е Лиам да го направил незамисливото.

И сега таа мора да се запраша себеси: колку далеку е подготвена да оди за да го заштити сопствениот син?

500 ден

20 на залиха

Количина:
Запознајте се со авторот
Книги од Фрида МекФаден
За книгата

“Совршениот син”

Уште нема коментари за овој производ.