img-book

Сет метални букмаркери во кутиче

Сет од 20 мини метални букмаркери во кутиче. Прекрасен подарок за секој љубител на книгите.   * Има разни дизајни и теми – се испраќаат по случаен избор.

180 ден

Моментално недостапна

Рецензија на уредник

Сет од 20 мини метални букмаркери во кутиче. Прекрасен подарок за секој љубител на книгите.

 

* Има разни дизајни и теми – се испраќаат по случаен избор.

“Сет метални букмаркери во кутиче”

Уште нема коментари за овој производ.