• img-book

Category:

Quo Vadis

Quo Vadis? e роман на полскиот Нобеловец Хенрик Сјенкевич, еден од класиците на историската проза. Ситуиран за време на декадентниот Рин на Нерон, Quo Vadis во раскошен стил раскажува за почетокот на смртта на една голема империја и зачнувањето и првите чекори на една тогаш мала секта – христијанството.

500 ден

2 на залиха

Количина:
За книгата

“Quo Vadis”

Уште нема коментари за овој производ.