• img-book

  Лорет Ен Вајт

Попуст!

Под ѓаволовиот мост

од: Лорет Ен Вајт
5 од 5 од 3 оцени на читатели
3 оцени од читатели

Клејтон е почитуван семеен човек; татко, сопруг, професор, тренер и училишен советник, кој пред повеќе од две декади го признал бруталното убиство на ученичка, тинејџерката Лена Раи. Но зошто ја убил? Причината отсекогаш била мистерија.

Во низа ексклузивни интервјуа од затвор, Клејтон ја споделува вистината за она што се случило таа ноќ под Ѓаволовиот мост. Но вистината е далеку од она што го очекуваат сите во Твин Фолс. Клејтон сега вели дека тој не е убиецот. Дали лажел тогаш, кога го признал убиството? Или лаже сега?

Но во приказната недостасува еден клучен играч? Рејчел Волзак, пензионираната детективка која ги разоткрила изопачените нагони на Клејтон и го сместила зад решетки. Таа не е заинтересирана да ја игра играта на Клејтон, но случајот се здобива со толку голема популарност што почнуваат да се откриваат нови детали и во Рејчел се будат сомнежи за сѐ што мисли дека знаела во минатото. И со секое ново интригантно откритие на Клејтон, сѐ повеќе станува јасно дека тој не е единствениот во градот со тајна.

490 ден289 ден

Количина:
Запознајте се со авторот
Книги од Лорет Ен Вајт
За книгата

 1. :

  5 out of 5

  Сакам уште од оваа авторка
  Двете книги се предобри

 2. :

  5 out of 5

  Многу добра, се чита во еден здив

 3. :

  5 out of 5

  Супер книга, баш одлична, вреди да се прочита ви ја препорачувам 👌👌👌