• img-book

    Али Мартинез

ОСЛОБОДУВАЊЕ

од: Али Мартинез

ДУЕТ: RELEASE #1

Додека растев, Ремзи Стјуарт ми остави белези во душата што времето не умее да ги излечи.
На дванаесет години, ме праша дали сакам да му бидам девојка.
На тринаесет ми го подари првиот бакнеж.
На шеснаесет се вљубивме и планиравме заедничка иднина.

Љубовта никогаш не пропаѓа.
За Ремзи, пропадна.
Љубовта го изневери.
Јас го изневерив.
Сиот свет го изневери.

На седумнаесет години, Ремзи беше осуден за убиство на момчето што ме силуваше.

Заборави ме, ми напиша во првото и последно писмо од затворот.
Почни нов живот, настојуваше.
Не те сакам повеќе, излажа.

Никогаш не помислив да се откажам од него. Можеби љубовта е нашето проклетство, но тој ми е во срцето – тогаш, сега и засекогаш.

Сега, по дванаесет долги години, го чекам да излезе низ затворските порти мажот којшто не го ни познавам.

450 ден

Количина:
Запознајте се со авторот
avatar-author
Али Мартинез е млада авторка која главно пишува дуети, односно книги составени од два дела, и пронаоѓајќи го рецептот за успех, сите нејзини книги се бестселери на Амазон. Нејзините приказни се ретко оригинални и уникатни, па некои ја нарекуваат Колин Хувер за возрасни.
Книги од Али Мартинез
За книгата

“ОСЛОБОДУВАЊЕ”

Уште нема коментари за овој производ.