• img-book

    Али Мартинез

MKD

ISBN: 978-608-260-050-5

Напишано со тебе (Regret duet #2)

од: Али Мартинез
5 од 5 од 1 оцени на читатели
1 оцена од читател

Кога имав петнаесет години, еден куршум ми го смени животот. Ја поминав следната декада обидувајќи се да побегнам од ужасот од моето минато, градејќи империја за да се заштитам од сè што би можел да ми приреди животот.

Но немаше пари што можеа да ми помогнат кога најдов расплакано новороденче оставено на мојот праг.

Никогаш не сакав да бидам татко. Не сакав никому, а најмалку на невино дете, да му ја пренесам гнасотијата што течеше низ моите вени – тоа ми личеше на трагедија. Но ете, таа сега беше таму, на мојот праг – со розови обравчиња, црвена коса и дефинитивно моја.

Некако, тоа мало девојченце стана најдоброто нешто што некогаш ми се случило. Беше невозможно да останам изгубен во минатото кога јас бев единствениот на светот кој можеше да ѝ донесе безбедност и заштита во иднината. И затоа, кога мајка ѝ конечно реши да се врати по неа четири години подоцна, јас бев подготвен за борба.

Само камо среќа да можев да не се заљубам во неа за време на војната…button-new

420 ден

Запознајте се со авторот
avatar-author
Али Мартинез е млада авторка која главно пишува дуети, односно книги составени од два дела, и пронаоѓајќи го рецептот за успех, сите нејзини книги се бестселери на Амазон. Нејзините приказни се ретко оригинални и уникатни, па некои ја нарекуваат Колин Хувер за возрасни.
Книги од Али Мартинез
За книгата
Детали

ISBN: 978-608-260-050-5
Издавач: Издавачка куќа Сакам Книги
Година на издавање: 2020
Број на страници: 290

  1. :

    5 out of 5

    Вреди да се прочитаат овие две книги,приказната е навистина убава и поучна. 🙂