• img-book

  Али Мартинез

MKD

ISBN: 978-608-260-043-7

Напишано со каење (Regret duet #1)

од: Али Мартинез
5 од 5 од 2 оцени на читатели
2 оцени од читатели

Секое девојче сонува за сопствена бајка. Бајката во која силниот витез доаѓа да ја спаси од канџите на злото. Потоа се заљубуваат, се венчаат, имаат деца и живеат среќно до крајот на животот.

По таа дефиниција, и мојот живот требаше да е бајка. Кога имав осум години, Кејвен Хант ме спаси од најголемото зло на Земјата. Нема врска што бев само дете. Сепак се вљубив во него. Но таму воедно и заврши мојата бајка.

Многу години подоцна, една непромислена ноќ во најмрачен период од животот ни подари ќеркичка. Но тој мрак не беше ништо во споредба со црнилото што ме консумираше кога бев принудена да ја оставам со Кејвен засекогаш. Сите бајки имаат едно нешто заедничко: среќен крај. Знаев дека мојата нема да има, но секоја ноќ се молев барем нејзината да има.

Му го должев животот на Кејвен. Но на тоа девојченце му должев уште повеќе. Па затоа морав повторно да се соочам со татко ѝ, без разлика колку болело.

button-new

420 ден

Додадена
Запознајте се со авторот
avatar-author
Али Мартинез е млада авторка која главно пишува дуети, односно книги составени од два дела, и пронаоѓајќи го рецептот за успех, сите нејзини книги се бестселери на Амазон. Нејзините приказни се ретко оригинални и уникатни, па некои ја нарекуваат Колин Хувер за возрасни.
Книги од Али Мартинез
Додадена
За книгата
Детали

ISBN: 978-608-260-043-7
Издавач: Издавачка куќа Сакам Книги
Година на издавање: 2020
Број на страници: 300

 1. (го има купено овој производ од сајтот):

  5 out of 5

  Одлична е !!!

 2. :

  5 out of 5

  Немам зборови за книгава колку е прекрасна…