• img-book

  Џил Шелвис


ISBN: 978-608-260-004-8

Најслаткото нешто #2

од: Џил Шелвис
5 од 5 од 1 оцени на читатели
1 оцена од читател

СЕРИЈАЛ СРЕЌНО КРАЈБРЕЖЈЕ #2

Тара има илјада добри причини за да не се врати во Среќно Крајбрежје, Вашингтон. Но кога животот ѝ се руши до темел, веќе го нема тој луксуз да бира, па гледа само да побегне од нејзините неисполнети соништа и нејзиниот секси бивши сопруг. Додека Тара им помага на нејзините две сестри да го разработат наследеното хотелче на плажа, конечно добива шанса да ги стави работите под контрола и да смисли нов план за својот живот.

Но и покрај мирната, пријатна атмосфера во крајбрежното гратче, Тара не може да најде мир, бидејќи бегајќи од сегашноста, тука се судира со минатото што го има оставено зад себе. Односно со еден морнар со зелени очи кој ја потсетува на најголемата грешка во нејзиниот живот. За работата да стане уште покомплицирана, нејзиниот бивши маж сега сфаќа дека не смее да ја остави да му се лизне низ прсти, па доаѓа да се бори за неа.

Тара е принудена конечно да реши што сака и, ако има среќа, можеби ќе го најде сè она што го бара токму тука, во малото Среќно Крајбрежје.

button-new

390 ден

Моментално недостапна

Клучен збор:
Запознајте се со авторот
avatar-author
1963
Џил Шелвис е една од авторките со најпродавани романси во светот според Њујорк Тајмс. Таа е автор на повеќе серијали, од кои најпопуларен е серијалот Среќно Крајбрежје.
Книги од Џил Шелвис
Рецензија на уредник

Проверете подоцна.

Детали

ISBN: 978-608-260-004-8
Издавач: Издавачка куќа Сакам Книги
Година на издавање: 2018
Број на страници: 330

 1. :

  5 out of 5

  Не знам зошто не очекував многу од овој серијал, ама пријатно бев изненадена.
  Најверојатно затоа што имаше доста хумор, оддамна не сум се смеела така.

  Првиот дел беше доста добар, а овој уште повеќе.
  Очекувам исто и за третиот, посебно бидејќи е за Клои, која што беше вклучена во речиси сите кажани шеги.

  П.С: Делот ‘драма’ во питата за содржина на оваа книга, може слободно да го заменете со ‘хумор’ 🙂