img-book

ISBN: 978-608-4569-94-7

Начинот на волкот од Волстрит

Контроверзниот Џордан Белфорт ексклузивно ни го отвора својот свет и ни нуди увид во сопствениот Систем на права линија – со чија помош успеа да создаде огромно богатство за себе и за своите клиенти.

Луѓе што никогаш не оствариле успех, одненадеж постигнуваат нешта за кои не ни сонувале дека се можни, и живеат многу поповластен живот отколку што си замислувале. А сето тоа почнува со усовршување на уметноста на убедувањето, со помош на Системот на права линија.

450 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата
Детали

ISBN: 978-608-4569-94-7
Издавач: ТРИ
Година на издавање: 2019
Број на страници: 246

“Начинот на волкот од Волстрит”

Уште нема коментари за овој производ.