• img-book

  Колин Хувер


ISBN: 978-608-4672-49-4

Можеби никогаш

од: Колин Хувер
5 од 5 од 2 оцени на читатели
2 оцени од читатели

За сите кои веќе ја прочитаа Можеби некогаш…
Колин Хувер, авторката на Можеби некогаш, брилијантно ја оживува приказната на харизматичниот и смешен Ворен и специфичната, постојано лута Бриџит во нова новела, Можеби никогаш.
Кога Ворен добива шанса да живее со цимерка девојка, тој веднаш се согласува.
Можеби промената би можела да стане интересна некогаш.

Или можеби никогаш.
Особено кога ќе се земе предвид дека цимерката е ладната и избувлива Бриџит. Уште не поминал ниту еден ден, а тие двајца веќе не можат да поднесат да бидат во иста просторија и тензијата почнува да расте, фрлајќи искри на сите страни.

Но Ворен има теорија за Бриџит: секој кој е способен да мрази со толку голема страст мора воедно да е способен и да сака со подеднакво голема страст. И тој сака да ја испита оваа теорија.

Дали Бриџит некогаш ќе омекне и конечно ќе научи да сака?
Можеби, некогаш. Или можеби никогаш.

button-new

250 ден

Моментално недостапна

Клучни зборови: , ,
Запознајте се со авторот
avatar-author
- Colleen Hoover - 1979
Колин Хувер е бр.1 најпродаван автор според Њујорк тајмс и воедно авторка на единаесет романи и пет новели. Хувер главно пишува книги кои спаѓаат во категорија книги за млади, а својата прва книга „Само пријатели“ ја објави во јануари 2012 година.
Книги од Колин Хувер
Рецензија на уредник

За сите кои веќе ја прочитаа Можеби некогаш…

Колин Хувер, авторката на Можеби некогаш, брилијантно ја оживува приказната на харизматичниот и смешен Ворен и специфичната, постојано лута Бриџит во нова новела, Можеби никогаш.

Кога Ворен добива шанса да живее со цимерка девојка, тој веднаш се согласува.

Можеби промената би можела да стане интересна некогаш.

Или можеби никогаш.

Особено кога ќе се земе предвид дека цимерката е ладната и избувлива Бриџит. Уште не поминал ниту еден ден, а тие двајца веќе не можат да поднесат да бидат во иста просторија и тензијата почнува да расте, фрлајќи искри на сите страни.

Но Ворен има теорија за Бриџит: секој кој е способен да мрази со толку голема страст мора воедно да е способен и да сака со подеднакво голема страст. И тој сака да ја испита оваа теорија.

Дали Бриџит некогаш ќе омекне и конечно ќе научи да сака?

Можеби, некогаш. Или можеби никогаш.

Детали

ISBN: 978-608-4672-49-4
Издавач: Издавачка куќа Сакам Книги
Година на издавање: 2015
Број на страници: 250

 1. :

  5 out of 5

  Интересна книга вреди да се прочита и да се ужива.Кратка ама слатка! 🙂

 2. :

  5 out of 5

  Забавна и интересна, вреди да се прочита 🙂