• img-book

    Крис Картер

Ловецот (Ретропродолжение)

од: Крис Картер
5 од 5 од 1 оцени на читатели
1 оцена од читател

Запознајте го Роберт Хантер, најмладиот детектив за убиства кој некогаш работел во полицијата во Лос Анџелес – и тоа уште на неговиот прв ден на работното место. Како на неискусен почетник, му даваат едноставен случај со самоубиство. Но кога тој пристига на местото, веднаш почнува да се сомнева дека нешто не е како што треба.

И покрај фактот дека влезната врата е заклучена и затворена однатре со резе, а не постои апсолутно никаков друг излез од станот, Хантер има претчувство дека жртвата не извршила самоубиство. Со оглед на тоа дека сите докази се против него, неговиот нов шеф не сака да чуе за експерименти, па Хантер има тешка задача за докажување ако сака да го реши случајот и да го задржи своето место во тимот.

270 ден

Количина:
Запознајте се со авторот
Книги од Крис Картер
За книгата

  1. :

    5 out of 5

    Одлична е 😀