• img-book

Keјт идната кралица

НИГА ЗА РАЃАЊЕТО НА ЉУБОВНАТА ПРИКАЗНА ВО КРАЛСКИОТ ДВОР
Исцрпна ретроспектива на оваа современа кралска љубовна приказна. Неверојатно и до детаљ, Никол ја разоткрива љубовта на Вилијам и неговата идна сопруга и ја истражува неговата силна поврзаност со својот брат и начинот на кој тие заедно ѝ даваат нов ликна иднината на британската монархија.
ВЕНИТИ ФЕР
Врвна новинарска сторија за кралскиот двор.
ЏОРЏ СТЕФАНОПОЛУС, ЕЈ-БИ-СИ ЊУЗ
Богата со интриги и сочни детали за Вилијам и Хари −
задолжителна лектира за обожавателите на кралското семејство.

300 ден

Моментално недостапна

За книгата

“Keјт идната кралица”

Уште нема коментари за овој производ.