• img-book

    Вај Киленд

ИГРАЧОТ

од: Вај Киленд

Го запознав Броди Истон во машката соблекувална. Требаше да го направам моето прво интервју како спортски новинар.

Познатиот квотербек реши да се разголи. Не, не ми ги раскажа своите тајни, не ми ја разголи душата. Самобендисаниот играч реши да ја тргне крпата врзана околу половината во моментот кога му го поставив првото прашање. А интервјуто одеше во живо!

Но јас не излегувам со играчи – згодни и самозадоволни момци на кои паметот им е само во сексот. Не затоа што сум една од малкуте жени кои работат во светот на професионалниот спорт.

Нема поголем играч од Броди Истон. Секоја жена копнее да го смени. Но нему му беше потребна девојка за која вреди да се промени. Излезе дека јас сум таа девојка.

Просто како грав, нели? Но никогаш не е толку едноставно. Постои цела една приказна меѓу Си беа еднаш и Си живееја среќно до крајот на животот. А оваа е нашата.

450 ден

Количина:
Запознајте се со авторот
Книги од Вај Киленд
За книгата

“ИГРАЧОТ”

Уште нема коментари за овој производ.