• img-book

Германски со љубов – Deutsch mit Liebe 1

Книгата „Германски со љубов – Deutsch mit Liebe 1“ е наменета за сите кои имаат желба да го изучуваат германскиот јазик, почетно ниво, независно од возраста.

Книгата е поделена во шест дела:
– Теоретски дел и аудиоматеријал, лесно достапен преку QR код што ве води директно на веб-страницата http://www.germanskisoljubov.mk

(Теоретскиот дел на книгата има појаснувања на македонски јазик, што дополнително го олеснува изучувањето на германскиот јазик)

– Преглед на вокабулар – табеларен преглед на вокабуларот, кој се среќава низ целиот теоретски дел;

– Вежбанка – дел со вежби кон теоретскиот дел;

– Краток преглед на граматиката од теоретскиот дел;

– Преглед на вокабуларот за самопроверка – Ова го научив;
– Преглед на решенијата од вежбанката.

Успешно учење на германскиот јазик!

999 ден

3 на залиха

Количина:
За книгата

“Германски со љубов – Deutsch mit Liebe 1”

Уште нема коментари за овој производ.