img-book

Обележувач за читање Фламинго

Метален обележувач за страници со синџирче и фламинго. Прекрасен подарок за секој љубител на книгите.   * Може да наведете сакана боја во забелешка, но доколку ја нема таа, се испраќаат по случаен избор.

190 ден

Моментално недостапна

Рецензија на уредник

Метален обележувач за страници со синџирче и фламинго. Прекрасен подарок за секој љубител на книгите.

 

* Може да наведете сакана боја во забелешка, но доколку ја нема таа, се испраќаат по случаен избор.

“Обележувач за читање Фламинго”

Уште нема коментари за овој производ.