• img-book

    Метју Хаси


ISBN: 978-608-260-034-5

(С)Фати го типот што го посакуваш

од: Метју Хаси
5 од 5 од 1 оцени на читатели
1 оцена од читател

Метју Хаси, експерт за врски и професионален стројник, во оваа книга ви ги открива тајните на машкиот ум и неговиот револуционерен пристап за да им помогне на жените да најдат маж каков што посакуваат.

Метју нè учи сè што сме желни да дознаеме; како да запознаеме повеќе добри мажи, како да бидеме секси и да флертуваме, но и како да бидеме жена со висока вредност, како да ги поттикнеме да ни пристапат и да се впуштиме во разговор кој за само неколку минути ќе ни открие дали сакаме да го запознаеме типот подобро и да договориме прв состанок, но и како да изградиме емоционална интимност.
Оваа негова книга е уникатен водич за секоја жена која сака да го сфати и фати типот што отсекогаш го посакувала. (С)фати го типот ќе ви помогне да разберете како размислуваат мажите, што навистина сакаат, како тие гледаат на жените, на врските, на сексот и на обврзувањето.

button-new

400 ден

Количина:
Запознајте се со авторот
avatar-author
Метју Хаси е интернационален говорник и тренер за човечка динамика. Тој е ѕвездата на шоуто Подготвени за љубов на NBC и редовен експерт на Plain Jane на MTV. Неговите евенти и онлајн програми се имаат здобиено со интернационален статус и ги посетуваат десетици илјади луѓе секоја година.
Книги од Метју Хаси
За книгата

  1. :

    5 out of 5

    Интересно и доста поучно книгиче.😊