img-book

Букмаркер со синџирче

Метален обележувач за страници со синџирче. Прекрасен подарок за секој љубител на книгите.   * Се испраќаат по случаен избор.

160 ден

Моментално недостапна

Рецензија на уредник

Метален обележувач за страници со синџирче. Прекрасен подарок за секој љубител на книгите.

 

* Се испраќаат по случаен избор.

“Букмаркер со синџирче”

Уште нема коментари за овој производ.