img-book

Метален букмарк маче/птица/срце…

Метален обележувач за страници. Прекрасен подарок за секој љубител на книгите.   * Се испраќаат по случаен избор.

120 ден

Моментално недостапна

Рецензија на уредник

Метален обележувач за страници. Прекрасен подарок за секој љубител на книгите.

 

* Се испраќаат по случаен избор.

“Метален букмарк маче/птица/срце…”

Уште нема коментари за овој производ.