img-book

Букмаркер винтиџ перо

Уникатен обележувач на страници – мала, практична алатка за полесно читање.

Достапни во 4 бои: златна, сребрена, бронзена и старо злато.

150 ден

Моментално недостапна

За книгата

“Букмаркер винтиџ перо”

Уште нема коментари за овој производ.