img-book

Обележувачи за читање HELP!

Обележувач на страници – мала, практична алатка за полесно читање.

Во еден комплет во убава кутија доаѓаат 4 обележувачи во различни бои.

200 ден

Моментално недостапна

За книгата

“Обележувачи за читање HELP!”

Уште нема коментари за овој производ.