img-book

Обележувачи за читање (клуч, пердув, снегулка)

Уникатен обележувач на страници – мала, практична алатка за полесно читање.

Достапни во 4 форми: клуч, снегулка, пердув и палмов лист.

150 ден

Моментално недостапна

За книгата

“Обележувачи за читање (клуч, пердув, снегулка)”

Уште нема коментари за овој производ.