• img-book

4 пријатели онлајн!

Еуџенио не е омилена личност во училиштето. Марко е ужасно здодевен. Елизабета е извештачена, од прва категорија. Џанлука е неподнослив мрморко…

Во секојдневната реалност, овие четворица не се поднесуваат. А кога се среќаваат, на училиште или на фудбалското игралиште, прават сè за да се избегнат.

Сепак, има едно место каде што си помагаат и се советуваат. Место на кое, заштитени со анонимноста, се чувствуваат во совршена синхронија. Интернет.

Само кога би знаеле што се крие зад овие прекари…

290 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“4 пријатели онлајн!”

Уште нема коментари за овој производ.