• img-book

365 дена свесни

На секој ден во нашиот живот му е доделена посебна намена!

 

Секој ден е единствен и неповторлив.

 

Прирачникот „365 дена свесни“ е замислен како ваш сојузник за секој ден во годината. За да ви помогне во секој ден да освестите нешто за животот што може да ви послужи да учите, духовно да растете и на денот што е пред вас да му го додадете најважниот зачин: мудроста.

 

Бидејќи вистински живеат само тие што знаат да живеат…

650 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“365 дена свесни”

Уште нема коментари за овој производ.