• img-book

10 Едукативни игри

Опис на производот

Учи и забавувај се со морковчето кое зборува и свети!

Дејствието се одвива во колоритниот град Каротина.

Сетот содржи: морковче што зборува и свети, воз со животни и броеви, 24 интерактивни карти за меморија и игри, постер со буквите на азбуката.

10 Едукативни игри на Македонски јазик:

Возот со животни

Погоди го поимот

Игра со форми

Абтобусот со броеви

Интерактивни броеви

Меморија со автомобили

Интерактивни зборови

Бип бип постер со азбука

Бип бип меморија

Табелата на аналитички и едноставен начин ги опишува домените за развој на интелигенцијата, систамски укажувајќи на образвониот потенцијал кој се содржи во играта.

Препорачана возраст: од 3 до 6 години

699 ден

Моментално недостапна

За книгата

“10 Едукативни игри”

Уште нема коментари за овој производ.