• img-book

1 ОБЛАК БЕЛ И 12…(СТЕЛА И САНИ)

На небото има еден облак бел. Колку капки дожд може да паднат од него? Колку чадори се доволни за да не наврнат зградите? Колку капи носат кртовите кои спијат? А колку очиња се будни?

Отвори ја сликовницата и започни необично броење со Сани и Стела.

За три, два, еден…сега!

200 ден

Моментално недостапна

За книгата

“1 ОБЛАК БЕЛ И 12…(СТЕЛА И САНИ)”

Уште нема коментари за овој производ.